Pomoć i upute za rad

Ukoliko ste korisnik naših programa i imate pitanja, ljubazno Vas molimo da prije pozivanja probate pogledati Pomoć

(kliknite na sliku desno za otvaranje pomoći).

Nude se tekstualne, ali i video upute za gotovo sve radnje u programu. Ako i nakon pregleda Pomoći imate dodatnih pitanja, pošaljite nam upit!

Pomoć

Programi za puno radno vijeme ili za najam

Imate li potrebu za fiskalnom kasom samo za neku prigodu, utakmicu, sajam… Već imate svoju opremu, laptop pisač, a treba Vam samo program? Nema problema, javite se, sve se možemo dogovoriti!

Trebate programe samo za vrijeme sezone?

Sve se možemo dogovoriti!

Nije problem ako radite samo 3 mjeseca, programe možete imati stalno, naplata ide samo po korištenju za te mjesece!

Cjenik i narudžba

Ovdje su navedeni svi moduli. Nije nužno kupiti sve, već samo one koji vam trebaju!

Ispis na mali (POS) pisač

PC kasa – BASIC – jednostavna fiskalna kasa

Ovaj modul je namijenjen trgovinama, automehaničarima, serviserima, frizerima… Svima koji žele imati jednostavan i brz način izdavanja računa i druge evidencije im ne trebaju.

PC kasa – Ugostiteljstvo

Ovaj modul je namijenjen ugostiteljima, pečenjarnicama, pizzerijama, hotelima… Podržava ekran na dodir i dnevno stanje zalihe robe.

Maloprodaja sa fiskalnom kasom

Ovaj modul je namijenjen trgovinama, automehaničarima, serviserima.. Svima onima koji rade sa maloprodajnom robom i imaju potrebu zadužiti robu za daljnju prodaju te istu prodavati.

Ispis na veliki A4 pisač

Izdavanje računa – Izlazni računi

Ovaj modul je namijenjen trgovinama, automehaničarima, serviserima.. Svima onima koji rade sa maloprodajnom robom ili uslugama i imaju potrebe izdati fiskalni račun na veliki (A4) papir.

Izdavanje računa – Izlazni računi Paušalni

Ovaj modul je namijenjen trgovinama, automehaničarima, serviserima.. koji nisu u sustavu PDV-a ili imaju potrebe izdavati račune koji nisu oporezivi. Ispisuje na veliki (A4) papir.

Izdavanje računa – Izlazni računi Veleprodajni

Ovaj modul je namijenjen veleprodajama. Razlika od drugih modula je što ovaj modul koristi izračun cijene NA, a ne IZ. Jednako rade i kalkulacije. Izlaz je naravno na (A4) papir. Ovaj modul se NE MOŽE KORISTITI UZ DRUGE MODULE ZBOG DRUGAČIJEG IZRAČUNA CIJENA!

Maloprodaja sa fiskalnom kasom

Ovaj modul je namijenjen trgovinama, automehaničarima, serviserima.. Svima onima koji rade sa maloprodajnom robom i imaju potrebu zadužiti robu za daljnju prodaju te istu prodavati.

Skladište s normativima

Jednostvno skladišno poslovanje s mogućnošću razduženja prema normativima

PZS – PROMET I ZAKLJUČNO STANJE (KNJIGA ŠANKA)

Program služi za evidenciju i vođenje knjige šanka (prometa i zaključnog stanja) u ugostiteljstvu.

Želite isprobati program prije kupovine?

Nema problema!

Ako ste već koristili naše programe, skinite direktno program i pokrenite.

Ako niste, skinite i instalirajte prvo DLL nadogradnju Windowsa pa onda nakon toga demo program i samo pričekajte da se sve završi.

Ne brinite, nije komplicirano.

Ako nešto zapne, javite se!

Ne ide preuzimanje datoteka?

Ukoliko niste u mogućnosti preuzeti datoteke normalno, kliknite desnom tipkom miša na tipku Preuzimanje i odaberite Spremi vezu kao… te potvrdite sve dalje. Nakon preuzimanja pokrenite normalno, pratite upute na ekranu.

zip

dll-nadogradnja

Veličina: 12.16 MB
txt

Popis zadnjih izmjena u programu

Zadnje izmjene u programu
Veličina: 17.98 KB

Pomoć pri preuzimanju

Preuzimanje započinjete pritiskom na tipku Preuzimanje. Ako do sada niste koristili naše programe, svakako prvo usnimite DLL nadogradnju za naše programe. Ovo je potrebno učiniti samo jednom.

Nakon što se datoteke preuzmu na Vaše računalo potrebno ih je pokrenuti da bi se završilo usnimavanje. Prilikom pokretanja računalo će Vas pitati jeste li sigurni da želite dopustiti pokretanje programa, svakako potvrdite sa DA ili Yes, kao na slikama niže.

Ne brinite. Vjerojatno su u mapi Preuzimanja (Downloads). Mapa Preuzimanja nalazi se obično uz mapu Moji dokumenti. Potražite ih ondje.

Može! Javite se i dogovoriti ćemo vrijeme i način…

Licence, pretplate, pitanja...

Licenca je Ugovor koji kupcu daje pravo korištenja programa. Bez licence programi se ne smiju koristiti. Licenca je sastavni dio svakog našeg programa i korištenjem programa slažete se sa njenim uvijetima.

Program se licencira komadno, po jedna licenca za svako naplatno mjesto. Veći broj licenci donosi količinske popuste.

Da. Cijena ovisi o broju licenci.

...

Nekad prije korisnici kasa imali su duple trake u pisačima. Danas se to više ne koristi nego je potrebno posebno pohraniti kopiju podataka, u slučaju da nam ustreba. Kopija podataka, ovisno o vrsti podataka, mora se čuvati od 4 do 11 godina, dok je za neke dokumente to čak i trajno.

U slučaju otkazivanja pc kase, bilo zbog neispravnosti rada računala ili pak naponskih udara ili nećeg trećeg, kopiju podataka možemo vratiti iz naših arhiva te lakše nastaviti raditi dalje.

Arhiviranje podataka vrši se na računalu korisnika te se podaci prenose na servere na našoj lokaciji. Za uspješnu arhivu nužno je imati Internet vezu, te naravno, uključeno računalo u dogovoreno vrijeme.

Arhiviranje podataka događa se u pozadini rada Vašeg programa, i Vi ne morate učiniti baš ništa da bi se započelo. Arhiviranje  Vas neće prekidati u izdavanju računa već sve samo radi a da vi to niti ne primjetite!

Naravno.

Svi podaci koji se pohranjuju na našim serverima višestruko se šifriraju, tako da čak i ako ih netko presretne ne može ih otvoriti.

Također, za Vašu sigurnost, dodatno se potpisuju Ugovori o čuvanju poslovne tajne.

Ako se dogodi kvar na računalu, pisaču, ekranu ili drugoj opremi, naš servis Vam stoji na raspolaganju svakodnevno u radno vrijeme servisa.

Vi ste nam važni, tako da kvarove na opremi na kojoj su naši programi dolaze istog trena na servisni stol – da Vaš posao što manje trpi.

Za sve naše korisnike po dogovoru imamo i zamjensku opremu tako da možete nesmetano nastaviti raditi dok se Vaša oprema ne popravi, ukoliko je došlo do većeg kvara.

U nemogućnosti popravka uređaja nudimo nabavku i instalaciju nove opreme, uz povrat arhive podataka.

Tu smo za Vas!

Ugovori, izjave, zahtjevi...

Korisnik programa plaća jednokratno licencu za korištenje programa. Licenca je trajna i dozvoljava korištenje prema kupljenom broju licenci. Mjesečno se plaća održavanje programa te obavezno arhiviranje podataka. Više informacija potražite u okviru lijevo odnosno u niže navedenim dokumentima, a ako imate dodatnih pitanja – javite nam se!