Pomoć i upute za rad

Ukoliko ste korisnik naših programa i imate pitanja, ljubazno Vas molimo da prije pozivanja probate pogledati Pomoć (kliknite na sliku za otvaranje pomoći).

Nude se tekstualne, ali i video upute za gotovo sve radnje u programu. Ako i nakon pregleda Pomoći imate dodatnih pitanja, pošaljite nam upit!

Otvori stranicu uputa

Cjenik i narudžba

Ovdje su navedeni svi moduli. Nije nužno kupiti sve, već samo one koji vam trebaju!

Blagajna i blagajničko poslovanje Blagajna i blagajničko poslovanje Ovaj modul je namijenjen svima koji posluju sa gotovinom Modul je povezan sa maloprodajnom kasom i Izlaznim računima tako da gotovinski promet odmah sjeda u blagajnu. Također je moguće naknadno povlačenje gotovinskog prometa. Ispisuje na veliki (A4) papir. Modul sadrži sljedeće dokumente i pripadajuće ispise: uplatnica isplatnica blagajnički izvješ… 625,00 kn
spinner
Izdavanje računa - Izlazni računi Izdavanje računa - Izlazni računi Ovaj modul je namijenjen trgovinama, automehaničarima, serviserima.. Svima onima koji rade sa maloprodajnom robom i imaju potrebe izdati fiskalni račun na veliki (A4) papir. Modul sadrži sljedeće dokumente i pripadajuće ispise: ponude izlazni računi, redovni, avansni, najmovi i ugovori (automatska priprema računa) otpremnice narudžbenice otkupni bl… 625,00 kn
spinner
Izdavanje računa - Izlazni računi Paušalni Izdavanje računa - Izlazni računi Paušalni Ovaj modul je namijenjen trgovinama, automehaničarima, serviserima.. koji nisu u sustavu PDV-a ili imaju potrebe izdavati račune koji nisu oporezivi. Ispisuje na veliki (A4) papir. Modul sadrži sljedeće dokumente i pripadajuće ispise: ponude M izlazni računi otpremnice M zaduženje skladišta (jednostavno) knjiga izlaznih računa knjiga prometa Primic… 625,00 kn
spinner
Izdavanje računa - Izlazni računi Veleprodajni Izdavanje računa - Izlazni računi Veleprodajni Ovaj modul je namijenjen veleprodajama. Razlika od drugih modula je što ovaj modul koristi izračun cijene NA, a ne IZ. Jednako rade i kalkulacije. Izlaz je naravno na (A4) papir. Ovaj modul se NE MOŽE KORISTITI UZ DRUGE MODULE ZBOG DRUGAČIJEG IZRAČUNA CIJENA! Modul sadrži sljedeće dokumente i pripadajuće ispise: ponude izlazni računi, izlazni račun… 625,00 kn
spinner
Maloprodaja sa fiskalnom kasom Maloprodaja sa fiskalnom kasom Ovaj modul je namijenjen trgovinama, automehaničarima, serviserima.. Svima onima koji rade sa maloprodajnom robom i imaju potrebu zadužiti robu za daljnju prodaju te istu prodavati. Modul sadrži sljedeće dokumente i pripadajuće ispise: maloprodajna fiskalna kasa (ispis na mali 58mm ili 80mm pisač) ponude izlazni računi, redovni, avansni, najmovi i … 1.875,00 kn
spinner
Obrtničke knjige – Financije Obrtničke knjige – Financije Ovaj modul je namijenjen obrtnicima koji žele samostalno voditi evidenciju poslovnih knjiga, odnosno onima koji žele voditi pripadajuće evidencije neovisno o knjigovodstvu. Modul sadrži sljedeće dokumente i pripadajuće ispise: knjiga popisa knjiga prometa primici i izdaci knjiga izlaznih računa knjiga izlaznih računa vlastita potrošnja knjiga izlaz… 625,00 kn
spinner
PC kasa - BASIC PC kasa - BASIC Ovaj modul je namijenjen trgovinama, automehaničarima, serviserima.. Svima koji žele imati jednostavan i brz način izdavanja računa i druge evidencije im ne trebaju. Modul sadrži sljedeće dokumente i pripadajuće ispise: izdavanje računa (ispis na mali 58mm ili 80mm pisač) cjenik pregled prometa ulaz robe na skladište knjiga popisa arhiva podataka 625,00 kn
spinner
PC kasa - Ugostiteljstvo PC kasa - Ugostiteljstvo Ovaj modul je namijenjen ugostiteljima, pečenjarnicama, pizzerijama, hotelima… Podržava ekran na dodir i dnevno stanje zalihe robe. Modul sadrži sljedeće dokumente i pripadajuće ispise: izdavanje računa (ispis na mali 58mm ili 80mm pisač) cjenik sa normativima pregled prometa ulaz robe na skladište knjiga popisa knjiga prometa i zaključnog st… 1.875,00 kn
spinner
PZS – PROMET I ZAKLJUČNO STANJE (KNJIGA ŠANKA) PZS – PROMET I ZAKLJUČNO STANJE (KNJIGA ŠANKA) 366,00 kn
spinner
Servis i servisni poslovi Servis i servisni poslovi Ovaj modul je namijenjen raznim servisima, kao i onima koji se bave takvom djelatnošću. Obično se koristi uz maloprodaju, radi zaduženja i prodaje robe. Npr. servis računala, rtv tehnike, automehaničari… Modul sadrži sljedeće dokumente i pripadajuće ispise: servisni list radni nalog reklamacije robe ugovor o djelu narudžba robe slanje partner… 625,00 kn
spinner
Skladište s normativima Skladište s normativima 625,00 kn
spinner
Što je to licenca?

Licenca je Ugovor koji kupcu daje pravo korištenja programa. Bez licence programi se ne smiju koristiti. Licenca je sastavni dio svakog našeg programa i korištenjem programa slažete se sa njenim uvijetima.

Prikaz licence
Plaća li se više licenci? Popusti?

Program se licencira komadno, po jedna licenca za svako naplatno mjesto. Veći broj licenci donosi količinske popuste.

Plaća li se ažuriranje programa?

Da. Cijena ovisi o broju licenci.

Tko ne plaća održavanje programa?

Korisnici PC-kase BASIC. Ona ima samo osnovne funkcije naplate i fiskalizacije te je za takve korisnike ažuriranje programa besplatno.

Čemu služi arhiviranje podataka?

Svi korisnici dužni su čuvati kopiju podataka. Nekad prije korisnici kasa imali su duple trake u pisačima. Danas se to više ne koristi nego je potrebno posebno pohraniti kopiju podataka, u slučaju da nam ustreba. Kopija podataka, ovisno o vrsti podataka, mora se čuvati od 4 do 11 godina, dok je za neke dokumente to čak i trajno.

U slučaju otkazivanja pc kase, bilo zbog neispravnosti rada računala ili pak naponskih udara ili nećega trećeg, kopiju podataka možemo vratiti iz naših arhiva te lakše nastaviti raditi dalje.

Gdje se čuva arhiva podataka?

Arhiviranje podataka vrši se na računalu korisnika te se podaci prenose na servere na našoj lokaciji. Za uspješnu arhivu nužno je imati Internet vezu, te naravno, uključeno računalo u dogovoreno vrijeme.

Arhiviranje podataka događa se u pozadini rada Vašeg programa, i Vi ne morate učiniti baš ništa da bi se započelo. Arhiviranje  Vas neće prekidati u izdavanju računa već sve samo radi a da vi to niti ne primjetite!

Jamčite li mi tajnost podataka?

Naravno.

Svi podaci koji se pohranjuju na našim serverima višestruko se šifriraju, tako da čak i ako ih netko presretne ne može ih otvoriti. 

Također, za Vašu sigurnost, dodatno se potpisuju Ugovori o čuvanju poslovne tajne.

Što u slučaju kvara računala / kase?

Ako se dogodi kvar na računalu, pisaču, ekranu ili drugoj opremi, naš servis Vam stoji na raspolaganju svakodnevno u radno vrijeme servisa.

Vi ste nam važni, tako da kvarove na opremi na kojoj su naši programi dolaze istog trena na servisni stol - da Vaš posao što manje trpi.

Za sve naše korisnike po dogovoru imamo i zamjensku opremu tako da možete nesmetano nastaviti raditi dok se Vaša oprema ne popravi, ukoliko je došlo do većeg kvara.

U nemogućnosti popravka uređaja nudimo nabavku i instalaciju nove opreme, uz povrat arhive podataka.

Tu smo za Vas!

Mjesečni troškovi, licenca, korištenje programa

Korisnik programa plaća jednokratno licencu za korištenje programa. Licenca je trajna i dozvoljava korištenje prema kupljenom broju licenci. Mjesečno se plaća održavanje programa te obavezno arhiviranje podataka. Više informacija potražite u okviru lijevo odnosno u niže navedenim dokumentima, a ako imate dodatnih pitanja - javite nam se!

Ugovor o ažuriranju programa Ugovor o arhiviranju podataka Ugovor o ažuriranju programa - dodatak Licenčni ugovor Obrazac za prijavu naplatnog mjesta Zahtjev za promjenu postavki - ulazak/izlazak iz PDV-a

Želite isprobati program prije kupovine?

Nema problema!

Ako ste već koristili naše programe, skinite direktno program i pokrenite.

Ako niste, skinite i instalirajte prvo nadogradnju Windowsa pa onda nakon toga demo program i samo pričekajte da se sve završi.

Ne brinite, nije komplicirano.

Ako nešto zapne, javite se!

Preuzmi sve
  •  

Knjigovodstveni program Sokoli

exe
Demo program
Size: 39.98 mb
Hits: 248
Date added: 14-09-2017
exe
Obavezan dodatak za sve naše programe, dovoljno je samo jednom usnimiti
Size: 12.24 mb
Hits: 206
Date added: 14-09-2017
Preuzmi sve

Podrška za PDF ispise

exe

GhostScript instalacija 1 dio

Neophodno za PDF ispis i e-mail
Size: 13.23 mb
Hits: 111
Date added: 14-09-2017
exe

GhostScript instalacija 2 dio

Neophodno za PDF ispis i e-mail
Size: 12.33 mb
Hits: 104
Date added: 14-09-2017
exe

FreePdfXp

Neophodno za PDF ispis i e-mail
Size: 2.44 mb
Hits: 100
Date added: 14-09-2017
exe

7zip - besplatni arhiver

Podrška u radu s arhivama
Size: 1.06 mb
Hits: 98
Date added: 14-09-2017

Pomoć pri preuzimanju

Kako započeti preuzimanje

Preuzimanje započinjete pritiskom na tipku Preuzimanje. Ako do sada niste koristili naše programe, svakako prvo usnimite DLL nadogradnju za naše programe. Ovo je potrebno učiniti samo jednom.

Nakon što se preuzme datoteka, kako dalje?

Nakon što se datoteke preuzmu na Vaše računalo potreno ih je pokrenuti da bi se završilo usnimavanje. Prilikom pokretanja računalo će Vas pitati jeste li sigurni da želite dopustiti pokretanje programa, svakako potvrdite sa DA ili Yes, kao na slikama niže.

Datoteke su se spremile no ne mogu ih pronaći...

Ne brinite. Vjerojatno su u mapi Preuzimanja (Downloads). Mapa Preuzimanja nalazi se obično uz mapu Moji dokumenti. Potražite ih ondje.

Nikako mi ne ide. Sve sam probao/la i dalje ne znam. Može pomoć?

Može! Javite se i dogovoriti ćemo vrijeme i način…

Javljam se!