Pomoć i upute za rad

Ukoliko ste korisnik naših programa i imate pitanja, ljubazno Vas molimo da prije pozivanja probate pogledati Pomoć (kliknite na sliku za otvaranje pomoći).

Nude se tekstualne, ali i video upute za gotovo sve radnje u programu. Ako i nakon pregleda Pomoći imate dodatnih pitanja, pošaljite nam upit!

Otvori stranicu uputa

Cjenik i narudžba

Ovdje su navedeni svi moduli. Nije nužno kupiti sve, već samo one koji vam trebaju!

Što je to licenca?

Licenca je Ugovor koji kupcu daje pravo korištenja programa. Bez licence programi se ne smiju koristiti. Licenca je sastavni dio svakog našeg programa i korištenjem programa slažete se sa njenim uvijetima.

Prikaz licence
Plaća li se više licenci? Popusti?

Program se licencira komadno, po jedna licenca za svako naplatno mjesto. Veći broj licenci donosi količinske popuste.

Plaća li se ažuriranje programa?

Da. Cijena ovisi o broju licenci.

Tko ne plaća održavanje programa?

Korisnici PC-kase BASIC. Ona ima samo osnovne funkcije naplate i fiskalizacije te je za takve korisnike ažuriranje programa besplatno.

Čemu služi arhiviranje podataka?

Svi korisnici dužni su čuvati kopiju podataka. Nekad prije korisnici kasa imali su duple trake u pisačima. Danas se to više ne koristi nego je potrebno posebno pohraniti kopiju podataka, u slučaju da nam ustreba. Kopija podataka, ovisno o vrsti podataka, mora se čuvati od 4 do 11 godina, dok je za neke dokumente to čak i trajno.

U slučaju otkazivanja pc kase, bilo zbog neispravnosti rada računala ili pak naponskih udara ili nećega trećeg, kopiju podataka možemo vratiti iz naših arhiva te lakše nastaviti raditi dalje.

Gdje se čuva arhiva podataka?

Arhiviranje podataka vrši se na računalu korisnika te se podaci prenose na servere na našoj lokaciji. Za uspješnu arhivu nužno je imati Internet vezu, te naravno, uključeno računalo u dogovoreno vrijeme.

Arhiviranje podataka događa se u pozadini rada Vašeg programa, i Vi ne morate učiniti baš ništa da bi se započelo. Arhiviranje  Vas neće prekidati u izdavanju računa već sve samo radi a da vi to niti ne primjetite!

Jamčite li mi tajnost podataka?

Naravno.

Svi podaci koji se pohranjuju na našim serverima višestruko se šifriraju, tako da čak i ako ih netko presretne ne može ih otvoriti. 

Također, za Vašu sigurnost, dodatno se potpisuju Ugovori o čuvanju poslovne tajne.

Što u slučaju kvara računala / kase?

Ako se dogodi kvar na računalu, pisaču, ekranu ili drugoj opremi, naš servis Vam stoji na raspolaganju svakodnevno u radno vrijeme servisa.

Vi ste nam važni, tako da kvarove na opremi na kojoj su naši programi dolaze istog trena na servisni stol - da Vaš posao što manje trpi.

Za sve naše korisnike po dogovoru imamo i zamjensku opremu tako da možete nesmetano nastaviti raditi dok se Vaša oprema ne popravi, ukoliko je došlo do većeg kvara.

U nemogućnosti popravka uređaja nudimo nabavku i instalaciju nove opreme, uz povrat arhive podataka.

Tu smo za Vas!

Mjesečni troškovi, licenca, korištenje programa

Korisnik programa plaća jednokratno licencu za korištenje programa. Licenca je trajna i dozvoljava korištenje prema kupljenom broju licenci. Mjesečno se plaća održavanje programa te obavezno arhiviranje podataka. Više informacija potražite u okviru lijevo odnosno u niže navedenim dokumentima, a ako imate dodatnih pitanja - javite nam se!

Ugovor o ažuriranju programa Ugovor o arhiviranju podataka Ugovor o ažuriranju programa - dodatak Licenčni ugovor Izjava o privoli Obrazac za prijavu naplatnog mjesta Zahtjev za promjenu postavki - ulazak/izlazak iz PDV-a

Želite isprobati program prije kupovine?

Nema problema!

Ako ste već koristili naše programe, skinite direktno program i pokrenite.

Ako niste, skinite i instalirajte prvo nadogradnju Windowsa pa onda nakon toga demo program i samo pričekajte da se sve završi.

Ne brinite, nije komplicirano.

Ako nešto zapne, javite se!

Preuzmi sve
exe
Obavezan dodatak za sve naše programe, dovoljno je samo jednom usnimiti
Veličina: 12.24 MB
Otvaranja: 244
exe
Demo program
Veličina: 39.98 MB
Otvaranja: 320
txt
Zadnje izmjene u programu
Veličina: 16.68 KB
Otvaranja: 47
Preuzmi sve
exe

GhostScript instalacija

Neophodno za PDF ispis i e-mail
Veličina: 33.14 MB
Otvaranja: 217
exe

FreePdfXp

Neophodno za PDF ispis i e-mail
Veličina: 2.44 MB
Otvaranja: 130
exe

7zip - besplatni arhiver

Podrška u radu s arhivama
Veličina: 1.13 MB
Otvaranja: 117

Pomoć pri preuzimanju

Kako započeti preuzimanje

Preuzimanje započinjete pritiskom na tipku Preuzimanje. Ako do sada niste koristili naše programe, svakako prvo usnimite DLL nadogradnju za naše programe. Ovo je potrebno učiniti samo jednom.

Nakon što se preuzme datoteka, kako dalje?

Nakon što se datoteke preuzmu na Vaše računalo potreno ih je pokrenuti da bi se završilo usnimavanje. Prilikom pokretanja računalo će Vas pitati jeste li sigurni da želite dopustiti pokretanje programa, svakako potvrdite sa DA ili Yes, kao na slikama niže.

Datoteke su se spremile no ne mogu ih pronaći...

Ne brinite. Vjerojatno su u mapi Preuzimanja (Downloads). Mapa Preuzimanja nalazi se obično uz mapu Moji dokumenti. Potražite ih ondje.

Nikako mi ne ide. Sve sam probao/la i dalje ne znam. Može pomoć?

Može! Javite se i dogovoriti ćemo vrijeme i način…

Javljam se!