Synesis Poslovni software za rad u Windows okruženju

Uvijek smo ažurni. Pratimo sve zakonske izmjene i u što kraćem mogućem vremenu ih donosimo u program. Sve za Vas.

RSS Najnovije:

  • ePlati – dohvaćanje izvoda i plaćanje naloga izravno iz Synesisa 7. travnja 2023.
    U suradnji sa tvrtkom Elektronički računi d.o.o, Pupilla je omogućila pristup na servis ePlati ePlati obuhvaća dvije temeljne platne usluge: uslugu iniciranja plaćanja (PIS Payment Initiation Service) i uslugu dohvaćanja informacija o stanju bankovnog računa (AIS Account Information Services). PIS (Payment Initiation Service) Usluga iniciranja plaćanja (PIS) inovativna je financijska usluga koja omogućuje poslovnim subjektima […]
pupilla

Synesis - Kako ga naručiti

DONESITE PRAVU ODLUKU!
Ukoliko još do sada niste korisnik našeg programa, preporučamo da prije odluke o kupovini dođete na prezentaciju kod nas.
Cilj prezentacije je ustanoviti vaše potrebe i utvrditi u kolikoj mjeri naš program udovoljava vašim zahtjevima. Ovo se posebno odnosi na moguće specifičnosti vašeg poslovanja, koje možda nisu obuhvaćene programom.

Program Synesis je standardni proizvod, namijenjen širokom tržištu i nije moguća njegova naknadna modifikacija prema potrebama pojedinog korisnika. Vaše želje i prijedlozi uvijek su dobrodošli – na temelju njih program se stalno mijenja i razvija. Ali u program se ugrađuju samo ona svojstva koja imaju potencijalno veći broj korisnika i čija ugradnja neće nanijeti štetu već postojećim korisnicima.

Stoga je vrlo važno da tijekom prezentacije – razgovora utvrdimo eventualna odstupanja programa od vaših zahtjeva kako biste ih bili svjesni prije odluke o kupovini.

Prezentacija se održava u našem prostoru, uz prethodnu najavu. Ako želite dogovor za prezentaciju, nazovite telefonom i dogovorite termin.

Ukoliko već koristite ili poznajete naš program i znate što želite naručiti, narudžbu nam možete poslati mailom ili naručiti direktno ovdje! Na ovaj način možete naručiti i program i nadogradnje programa na aktualne verzije.

KAD SE STVARI ZAKOMPLICIRAJU…

Svojim korisnicima u suradnji sa Pupilla d.o.o. pružamo besplatnu podršku korisnicima putem e-mail i/ili telefona. No, prije nego što nas nazovete ili pošaljete upit mail-om, pokušajte odgovor na svoje pitanje pronaći na ovim stranicama. Ovo posebno vrijedi u situacijama kad nas je teško dobiti na telefon zbog zakonskih promjena koji uvijek za posljedicu imaju veliki broj upita od strane korisnika.

Cjenik i narudžba

Niže su navedeni prijedlozi paketa modula prema djelatnostima, za lakši odabir. U svaki je moguće dodati ili ukloniti i druge module.

Neki od njih su povezani kao npr. Materijalno i Normativi, dok su drugi slobodni.

Uz svaki modul pogledajte opis za više informacija. Za eventualne dodatne upite slobodno nam se javite!

Ne zaboravite, ovo su samo prijedlozi, vi možete odabrati i dodatne module prema potrebni Vašeg poslovanja!

Pomoć i podrška - instalacija programa

Pupilla d.o.o. gotovo svakodnevno usavršava i mijenja program. Ponekad se radi o ispravci programske greške, a ponekad se dodaju neka nova svojstva, izvještaji i slično…

U većini slučajeva, radi se o izmjenama koje se odnose na specifične detalje koji za većinu korisnika nemaju značenja, tako da zaista nije neophodno instalirati svaku novu verziju koju nađete na našim stranicama.

U određenom broju slučajeva radi se o dopunama programa s novim funkcijama koje nisu bile moguće odmah prvog dana prilikom puštanja u prodaju nove verzije. Na primjer, nova verzija Plaća bila je puštena u prodaju već 2.1.2010. godine, a Porezna uprava je objavila izgled nove datoteke za slanje IP obrasca na mediju tek 12.1.2010. U tom slučaju, mi smo 13.1.2010. objavili novu verziju modula plaća koja je sadržavala i novu datoteku za slanje IP obrasca na mediju.

U svakom slučaju, ako imate neki problem u radu s programom, prvo preuzmite zadnju verziju programa s naših stranica, jer je problem vjerojatno već otklonjen. Ako nije, onda nas kontaktirajte za pomoć.

Ova poruka se javlja kad pokušate instalirati novu verziju programa dok još netko radi u programu. Provjerite na svim računalima u mreži, da negdje još nije otvoren program Synesis.

Ako ste dobili novu licencnu datoteku, stara vam više ne treba. Zadnja licencna datoteka uvijek sadrži sve podatke o svim modulima koje korisnik može koristiti. Zato, slobodno pregazite staru licencnu datoteku s novom.

Instalacija nove verzije NIKADA ne briše podatke.

Novu verziju programa niste instalirali preko starog programa, nego na neku novu lokaciju na računalu( npr, na drugi disk ili u drugu mapu). To znači da u ovom trenutku imate na računalu instalirana dva Synesis-a (stari i novi) na različitim lokacijama.

Ponovite instalaciju nove verzije, ali odaberite točnu lokaciju za instalaciju. Nakon što to učinite, svi podaci iz stare verzije programa će opet biti vidljivi.

Licnenca datoteka se NE POKREĆE ! Nju samo treba spremiti na disk vašeg računala, i to u istu mapu (direktorij) u kojoj je instaliran program Synesis.

Nove module je potrebno aktivirati. Dakle, u svakoj knjizi u kojoj trebate uključiti novi modul u programu kliknite na gumb F3-Knjige, zatim na gumb ‘Podaci o knjizi’, pa onda na zaglavlje ‘F3-Grupe’. Otvoriti će se popis modula, u kojem je potrebno staviti kvačicu ispred novih modula koje želite aktivirati, i nakon toga pritisnuti gumb sa zelenom kvačicom. Nakon toga, program će aktivirati nove module.

Ne treba. Novu verziju programa (kao i novu licencnu datoteku) treba instalirati samo na glavno računalo (server). Ostala računala će automatski imati pristup novoj verziji.

Elektroničkom poštom se šalje samo nova licencna datoteka, a zadnju verziju programa treba preuzeti preko funkcije F3-knjige – Instalacija novije verzije programa ili preko naše stranice Preuzimanja.

Vjerojatno ste novu instalacijsku datoteku samo spremili na disk vašeg računala, ali je niste pokrenuli. Instalacijska datoteka je program za instalaciju, kojeg treba pokrenuti i instalirati.

Pripremljeni paketi programa za Vas!

Veleprodaja paket

Prijedlog konfiguracije programa za veleprodaju sa opcijama za uvoz / izvoz

(bez knjigovodstva)

Od: 0.00  (0.00 kn) Odaberi opcije

Trgovina paket

Prijedlog konfiguracije programa za trgovinu

(bez knjigovodstva)

Od: 0.00  (0.00 kn) Odaberi opcije

Proračun i proračunski korisnici paket

Prijedlog konfiguracije programa za vođenje Proračun i proračunski korisnici

Od: 0.00  (0.00 kn) Odaberi opcije

Proizvodnja paket

Prijedlog konfiguracije programa za praćenje proizvodnje i veleprodaju

(bez knjigovodstva)

Od: 0.00  (0.00 kn) Odaberi opcije

Obrt paket

Prijedlog konfiguracije programa za vođenje obrta

Opcionalno inventar i maloprodaja sa fiskalizacijom

(bez knjigovodstva)

Od: 0.00  (0.00 kn) Odaberi opcije

Neprofitne organizacije paket

Prijedlog konfiguracije programa za Neprofitne organizacije

(bez knjigovodstva)

Od: 0.00  (0.00 kn) Odaberi opcije

Knjigovodstvo paket

Prijedlog konfiguracije programa za vođenje knjigovodstva za firme

Od: 0.00  (0.00 kn) Odaberi opcije

Hoteli, apartmani i kampovi paket

Prijedlog konfiguracije programa za praćenje i vođenje poslovanja hotela, apartmana i kampova…

(bez knjigovodstva)

Od: 0.00  (0.00 kn) Odaberi opcije

Popis svih modula...

Najprodavanije...

Zaštita pumpe centralnog grijanja – 800

Kada nestane struje – neka grijanje radi i dalje! Spojite sa akumulatorom i nema zime!

120.00  (904.14 kn) Dodaj u košaricu

Trgovina paket

Prijedlog konfiguracije programa za trgovinu

(bez knjigovodstva)

Od: 0.00  (0.00 kn) Odaberi opcije