Informacije o poslovanju

Kako se koristiti web dućanom shop.sokoli.hr

Naš web dućan – Shop.Sokoli.Hr

Poštovani,
HVALA Vam što ste se odlučili na korištenje našim web dućanom!

U nastavaku ovoga teksta potruditi ćemo se objasniti kako sve to funkcionira… Da ne dužimo…

Tekst koji slijedi odnosi se na web dućan koji se nalazi na adresi Shop.Sokoli.Hr.

VAŽNA napomena:
Prvi puta kada se logirate na Web Shop morate koristiti IE, a kad dobijete korisničko ime i lozinku na Vašu mail adresu, možete koristiti druge preglednike….
Kupovina putem web shop-a veoma je jednostavna i ne oduzima Vam puno vremena. Sve narudžbe obavljate iz topline Vašeg doma, bez probijanja kroz gradsku gužvu.

Prvi puta kada se logirate na Web Shop morate koristiti IE, a kad dobijete korisničko ime i lozinku na Vašu mail adresu, možete koristiti druge preglednike.

Na lijevoj strani ekrana je popis vrsta proizvoda. Kliknite na izabrani. Kliknite na KUPI. Ukoliko ne vidite vrstu u kojoj je proizvod koji tražite, upišite dio riječ koja označava proizvod u polje u gornjem lijevom dijelu ekrana i kliknite na TRAŽI.
Sad ste u ekranu KOŠARICA. Ili ponovite korak 1, za još proizvoda, ili nastavite sa sljedećim korakom.
Ako mijenjate način isporuke ili broj komada koji se isporučuju, kliknite na ‘spremi promjene’. Podatke o Vama unosite u ‘ovdje’. ‘isporučite’ je zadnji korak. Nakon što pritisnete tu tipku, roba se daje na isporuku.
Mail-om ćete dobiti predračun koji trebate platiti. Nakon primitka uplate biti ćete obaviješteni o uplati, te kada će roba biti isporućena.
Nakon toga Vaša narudžba dolazi na Vaša vrata.
** Ukoliko niste dobili e-mail ponudu u roku od par sekundi, kliknite na KOŠARICA. Tu se nalazi popis artikala i količina robe koju ste naručili. Cijena je izražena sa PDV-om. Kliknite na ‘spremi’, nakon par sekundi dobiti ćete e-mail ponudu.
Više informacija o načinu uplate i isporuke potražite ovdje.

Prije prve kupnje svakako preporučamo da obrišete cookie sa Vašeg računala. Taj je postupak veoma jednostavan, izaberite Tools >> Internet Options >> Delete Cookies >> OK >> OK i to je to.

Zbog naše politike izrazito niskih cijena, ne možemo vam pomoći oko dodatnog informiranja o proizvodima, kompatibilnosti između komponenti, tehničkim podacima i sl. Savjetujemo Vam da se putem klika na proizvod u web shop-u informirate o osobinama željenih proizvoda prije nego što iste i naručite.

Jamstvo na proizvode daju uvoznici – distributeri opreme, jamstva su navedena u web shopu, na gotova računala ili konfigurirana računala putem konfiguratora, jamstvo je od 2 do 4 godine, ako nije drukčije navedeno. Ukoliko neki proizvod u računalu pojedinačno ima kraće jamstvo, ono se produžuje na ono koje ste postavili u konfiguratoru.

Politika niskih cijena

Robu koju nudimo nalazi se u centralnom skladištu, tako da je smanjen trošak skladištenja robe. Roba se nakon uplate šalje direktno sa skladišta kupcu.

Nema razlike u kvaliteti ili izgledu između proizvoda koje nudimo u web shop-u i drugih informatičkih trgovina u kojima robu podižete odmah. Jedina je razlika u tome što su neki proizvodi u našem web shop-u i više od 10 % jeftiniji.

Nemojte se iznenaditi ukoliko cijena ujutro i poslijepodne nije ista. Naše se cijene konstantno usklađuju kako bi Vam bile što povoljnije.

Dostava putem AGIT-a je najjeftinija dostava koju smo u mogućnosti ponuditi. Pri narudžbi uvijek možete provjeriti kolika je cijena dostave te okvirna težina naručene robe.

Zbog naše politike izrazito niskih cijena, ne možemo vam pomoći oko dodatnog informiranja o proizvodima, kompatibilnosti između komponenti, tehničkim podacima i sl. Savjetujemo Vam da se putem klika na proizvod u web shop-u informirate o osobinama željenih proizvoda prije nego što iste i naručite.

Jamstvo na proizvode daju uvoznici – distributeri opreme, jamstva su navedena u web shopu, na gotova računala ili konfigurirana računala putem konfiguratora, jamstvo je od 2 do 4 godine, ako nije drukčije navedeno. Ukoliko neki proizvod pojedinačno ima kraće jamstvo, ono se produžuje na ono koje ste postavili u konfiguratoru.

Želimo Vam ugodnu kupnju iz topline Vašeg doma.

Konfigurator računala pomaže Vam u konfiguriranju računala koji bi voljeli imati na stolu. U konfiguratoru se nalaze komponente koje su testirane da bi radile zajedno u računalu. Svako računalo prije isporuke prolazi test u kojemu se testira putem Benchmark programa.

Kako bi Vam bilo lakše izabrati željeno računalo, konfigurator se dijeli u dvije skupine podijeljene po procesorima, AMD i Intel. Tu je i preporuka za što bi se to računalo trebalo koristiti (kuća, ured ili igre).

Konfigurator se nalazi u web shopu pod linkom računala ili u gornjem dijelu, također pod računala. Kad izaberete koji će prcesor računalo koristiti, klikom na desni dio pored komponente, otvara se veći broj komponenti koje se mogu koristiti u tom računalu. Pored komponente nalazi se informacija koliko je koja komponenta skuplja ili jeftinija od one postavljene. Kada ste izabrali sve komponente, jednostavno klikente na kupi. Izaberite naćin dostave (AGIT ili Overseas paketi), te kliknete na kupi. Ukoliko želite podići robu u dućanu, u polju komentar kupca upišite: robu podižem u dućanu. Svakako nam to potvrdite i mailom, kako nebi bilo greške. Tada Vam se ne zaračunava trošak dostave.

Na sve konfiguracije složene putem konfiguratora dajemo dvije do četiri godine jamstva

Isporuka:

Roba će biti spremna za isporuku istog dana ili najkasnije jednog radnog dana od primitka uplate. Računala će biti spremna za isporuku jedan radni dan nakon uplate, razlog tomu je što se sva računala isprobaju prije isporuke.

Svakako nas kontaktirajte mailom ili telefonom prije uplate, kako bi Vam rezervirali narudžbu

Radno vrijeme za informacije:
08 – 19 sati radnim danom, 09-13 subotom

Načini plaćanja:
Kupac plaća po ponudi koju je dobio putem elektroničke pošte. Možete plaćati Internet bankarstvom, u pošti, banci, preko FINA-e-a i dr. Robu šaljemo nakon VIDLJIVE uplate.

 

Želimo Vam ugodnu kupnju iz topline Vašeg doma!