Synesis Poslovni software za rad u Windows okruženju

 • Nova verzija modula Završni račun

  U skladu sa izmjenama Pravilnika o porezu na dobit i promjenama u kontnom planu za 2017.g., Pupilla je napravila nadogradnju modula Završni račun. Ponude za nadogradnju modula postojećim korisnicima biti će poslane  tijekom dana. […]

Najsvježije informacije

Uvijek smo ažurni. Pratimo sve zakonske izmjene i u što kraćem mogućem vremenu ih donosimo u program. Sve za Vas.

Više...

Synesis - Kako ga naručiti

Novi korisnici
Donesite pravu odluku!
Ukoliko još do sada niste korisnik našeg programa, preporučamo da prije odluke o kupovini dođete na prezentaciju kod nas.
Cilj prezentacije je ustanoviti vaše potrebe i utvrditi u kolikoj mjeri naš program udovoljava vašim zahtjevima. Ovo se posebno odnosi na moguće specifičnosti vašeg poslovanja, koje možda nisu obuhvaćene programom.

Program Synesis je standardni proizvod, namijenjen širokom tržištu i nije moguća njegova naknadna modifikacija prema potrebama pojedinog korisnika. Vaše želje i prijedlozi uvijek su dobrodošli – na temelju njih program se stalno mijenja i razvija. Ali u program se ugrađuju samo ona svojstva koja imaju potencijalno veći broj korisnika i čija ugradnja neće nanijeti štetu već postojećim korisnicima.

Stoga je vrlo važno da tijekom prezentacije – razgovora utvrdimo eventualna odstupanja programa od vaših zahtjeva kako biste ih bili svjesni prije odluke o kupovini.

Prezentacija se održava u našem prostoru, uz prethodnu najavu. Ako želite dogovor za prezentaciju, nazovite telefonom i dogovorite termin.

Dosadašnji korisnici

Ukoliko već koristite ili poznajete naš program i znate što želite naručiti, narudžbu nam možete poslati mailom ili faxom ili naručiti direktno preko stranica www.pupilla.hr Na ovaj način možete naručiti i program i nadogradnje programa na aktualne verzije.

Kontakt i podrška
Kad se stvari zakompliciraju…

Svojim korisnicima u suradnji sa Pupilla d.o.o. pružamo besplatnu podršku korisnicima putem e-mail i/ili telefona. No, prije nego što nas nazovete ili pošaljete upit mail-om, pokušajte odgovor na svoje pitanje pronaći na ovim stranicama. Ovo posebno vrijedi u situacijama kad nas je teško dobiti na telefon zbog zakonskih promjena koji uvijek za posljedicu imaju veliki broj upita od strane korisnika.

Stranica sa dodatnim uputama...

Cjenik i narudžba

Niže su navedeni prijedlozi paketa modula prema djelatnostima, za lakši odabir. U svaki je moguće dodati ili ukloniti i druge module. Neki od njih su povezani kao npr. Materijalno i Normativi, dok su drugi slobodni.Uz svaki modul pogledajte opis za više informacija. Za eventualne dodatne upite slobodno nam se javite!

Pomoć i podrška - instalacija programa

Instalacija nove verzije programa

Pupilla d.o.o. gotovo svakodnevno usavršava i mijenja program. Ponekad se radi o ispravci programske greške, a ponekad se dodaju neka nova svojstva, izvještaji i slično…

U većini slučajeva, radi se o izmjenama koje se odnose na specifične detalje koji za većinu korisnika nemaju značenja, tako da zaista nije neophodno instalirati svaku novu verziju koju nađete na našim stranicama.

U određenom broju slučajeva radi se o dopunama programa s novim funkcijama koje nisu bile moguće odmah prvog dana prilikom puštanja u prodaju nove verzije. Na primjer, nova verzija Plaća bila je puštena u prodaju već 2.1.2010. godine, a Porezna uprava je objavila izgled nove datoteke za slanje IP obrasca na mediju tek 12.1.2010. U tom slučaju, mi smo 13.1.2010. objavili novu verziju modula plaća koja je sadržavala i novu datoteku za slanje IP obrasca na mediju.

U svakom slučaju, ako imate neki problem u radu s programom, prvo preuzmite zadnju verziju programa s naših stranica, jer je problem vjerojatno već otklonjen. Ako nije, onda nas kontaktirajte za pomoć.

Imam više računala koja rade u mreži. Da li novu verziju programa treba instalirati na sva računala?

Ne treba. Novu verziju programa (kao i novu licencnu datoteku) treba instalirati samo na glavno računalo (server). Ostala računala će automatski imati pristup novoj verziji.

Naručili smo nove module i vi ste nam poslali novu licencnu datoteku, ali do danas još nismo dobili i novi program.

Elektroničkom poštom se šalje samo nova licencna datoteka, a zadnju verziju programa treba preuzeti preko funkcije F3-knjige – Instalacijanovije verzije programa

Instalirali smo zadnju verziju programa i snimili zadnju licencnu datoteku koju ste nam poslali. Još uvijek u programu nemamo nove module koje smo naručili.

Nove module je potrebno aktivirati. Dakle, u svakoj knjizi u kojoj trebate uključiti novi modul u programu kliknite na gumb F3-Knjige, zatim na gumb ‘Podaci o knjizi’, pa onda na zaglavlje ‘F3-Grupe’. Otvoriti će se popis modula, u kojem je potrebno staviti kvačicu ispred novih modula koje želite aktivirati, i nakon toga pritisnuti gumb sa zelenom kvačicom. Nakon toga, program će aktivirati nove module.

Preuzeo sam novu verziju programa s vaših stranica, ali se ništa nije dogodilo. I dalje imam staru verziju programa na računalu.

Vjerojatno ste novu instalacijsku datoteku samo spremili na disk vašeg računala, ali je niste pokrenuli. Instalacijska datoteka je program za instalaciju, kojeg treba pokrenuti i instalirati.

Instalacijsku datoteku sam bez problema pokrenuo i instalirao program, ali ne mogu instalirati novu licencnu datoteku. Svaki puta kad kliknem na nju, računalo mi javlja da ne zna s kojim bi je programom otvorio.

Licnenca datoteka se NE POKREĆE ! Nju samo treba spremiti na disk vašeg računala, i to u istu mapu (direktorij) u kojoj je instaliran program Synesis.

Kad spremam novu licencnu datoteku, program mi javlja da će pregaziti staru licencnu datoteku. Hoću li u tom slučaju izgubiti stare podatke ?

Ako ste dobili novu licencnu datoteku, stara vam više ne treba. Zadnja licencna datoteka uvijek sadrži sve podatke o svim modulima koje korisnik može koristiti. Zato, slobodno pregazite staru licencnu datoteku s novom.

Instalacija nove verzije NIKADA ne briše podatke.

Prilikom pokretanja nove instalacijske datoteke, program mi javlja ‘Grešku dekompresije’.

Ova poruka se javlja kad pokušate instalirati novu verziju programa dok još netko radi u programu. Provjerite na svim računalima u mreži, da negdje još nije otvoren program Synesis.

Instalirao sam novu verziju programa i više nemam ni jednu knjigu. Svi su podaci nestali.

Novu verziju programa niste instalirali preko starog programa, nego na neku novu lokaciju na računalu( npr, na drugi disk ili u drugu mapu). To znači da u ovom trenutku imate na računalu instalirana dva Synesis-a (stari i novi) na različitim lokacijama.

Ponovite instalaciju nove verzije, ali odaberite točnu lokaciju za instalaciju. Nakon što to učinite, svi podaci iz stare verzije programa će opet biti vidljivi.

Synesis Poslovni software za rad u Windows okruženju

 • Nova verzija modula Završni račun
  by Administrator on 16. veljače 2018 at 14:03

  U skladu sa izmjenama Pravilnika o porezu na dobit i promjenama u kontnom planu za 2017.g., Pupilla je napravila nadogradnju modula Završni račun. Ponude za nadogradnju modula postojećim korisnicima biti će poslane  tijekom dana. […]

 • Dodatne upute za obračun minimalne plaće
  by Administrator on 8. veljače 2018 at 9:01

  Budući da smo uočili da veći broj korisnika ima nedoumice oko definiranja naknada za rad u slučaju isplate minimalne plaće, upute o tome možete pronaći ovdje. […]

 • Nova verzija modula Plaća
  by Administrator on 29. siječnja 2018 at 15:24

  U skladu sa izmjenama Zakona o minimalnoj plaći koje se primjenjuju od 1.1.2018.g., Pupilla je napravila nadogradnju modula Plaća. Ponudu za nadogradnju poslane su svim postojećim korisnicima ovog modula. Detaljnije informaciju o obračunu minimalne plaće možete naći ovdj […]

 • INO-DOH i PDV
  by Administrator on 26. siječnja 2018 at 9:59

  U najnovijoj, od danas dostupnoj, verziji programa dodana je mogućnost snimanja INO-DOH obrasca u XML datoteku za slanje u ePoreznu. Također prošireno je polje za upis IBANa primatelja. U modulu PDV, dokument URA promijenjen je odnos priznatih/nepriznatih troškova vozila na 50-50. Postojeći korisnici novu verziju programa mogu besplatno preuzeti ovdj […]

 • Upute za zaključak 2017.g. i otvaranje nove 2018.g.
  by Administrator on 29. prosinca 2017 at 8:14

  Detaljniji opis postupka zaključka 2017.g. i otvaranje nove knjige za 2018.g. SynesisPOS Maloprodaja II Robno Materijalno Knjiga gostiju i Recepcija […]