Vodič za spajanje / obrazac za prijavu

 

BESPLATNI INTERNET

Besplatni Internet je projekt koji smo započeli na području grada Našice (Damjan Commerce d.o.o., EXTO Projekt d.o.o. i Sokoli obrt), općine Feričanci i općine Čačinci još 2009 godine, da bismo omogućili građanima besplatni pristup Internetu preko bežičnih pristupnih točaka.

U funkciji je još i danas.

Vodič za spajanje, sa detaljnjim uputama možete preuzeti ovdje.

Upute za pronalaženje MAC adrese za Windows 7 možete preuzeti ovdje.

Upute za pronalaženje MAC adrese za Windows XP možete preuzeti ovdje.

Obrazac za prijavu možete preuzeti ovdje.

 

Korištenje je 100% besplatno, no zbog zlouporabe pristup bez lozinke se ukida.

Da bi se i dalje mogli koristiti ovim internetom morate se registrirati, nakon čega ćete dobiti svoje korisničko ime i lozinku za koje sami odgovarate dalje.

 

Obrazac za prijavu je potrebno ispuniti i dostaviti (original) ili u općinu Feričanci, općinu Čačinci, Damjan Commerce d.o.o. Našice ili na adresu Sokol info j.d.o.o., Petra Preradovića 15, 31500 Našice (radi ubrzanja registracije može i faxom ili scan ili fotka dokumenta, a original se onda može i naknadno dostaviti).

Ukoliko ne zaprimimo original najkasnije u roku od 30 dana ukidamo pristup!

 

U slučaju nelegalnih radnji, u smislu širenja virusa, pokušaja upada u sistem, odnosno hakiranja drugih korisnika te blokada otvaranja raznih stranica  (kojih je do sada bilo podosta), biti će obavještena nadležna tijela (Zakon o elektroničkim komunikacijama članak 99a, stavak 1.)

.