Kupnjom Orink tonera činite dobro!

Dragi kupci i čitatelji,

Tvrtka Orink je organizirala dobrotvornu akciju u suradnji sa Zakladom – Dječja onkologija Rebro.

Od 1. srpnja do 30. rujna svaki kupac tonera Orink donira pola kune, a svaki kupac tinte Orink donira deset lipa Zakladi – Dječja onkologija Rebro.

Ne postoji mnogo toga u životu toliko snažno kao želja roditelja da pomognu bolesnom djetetu. Djeca oboljela od malignih bolesti dotiču živote mnogih, osobito roditelja koji im na tom nepravednom putu nastoje biti najveća potpora, oslonac i utjeha.

Cilj Zaklade je ostvarenje programa izgradnje i opremanja novog odjela dječje hematologije i onkologije u Zagrebu u sastavu KBC-a Zagreb.

Svrha je Zaklade prikupljanje sredstava radi podupiranja liječenja maligno oboljele djece, poticanja novih vidova liječenja, organiziranja stručne pomoći maligno oboljeloj djeci i njihovim obiteljima te također promicanje i poticanje edukacije i kvalitete u stručnom radu; pomoć oboljelim osobama i njihovoj pratnji koji dolaze u Zagreb na liječenje bez obzira na dob, spol, vrstu bolesti, socijalni status, vjeroispovijest, nacionalnost; promicanje ljudskih vrijednosti posebice kroz zdravstveni sustav; zaštita prava pacijenata, posebno dječjih; psihološka, duhovna, informacijska i materijalna potpora oboljelim osobama i članovima njihovih obitelji u cilju pomoći pri liječenju i podizanju kvalitete života oboljelih i liječenih osoba i članova njihovih obitelji; promicanje životnih kvaliteta i senzibiliziranje civilnog društva na važnost uključivanja i pružanja sveobuhvatne pomoći oboljelim i liječenim osobama i članovima njihovih obitelji.

Kupnjom Orink tonera i tinti pomažem Zakladi - Dječja onkologija Rebro